AVG/ GDPR

Verantwoordingsplicht, dataportibiliteit, functionaris gegevensbescherming. Zomaar een paar termen die te maken hebben met de AVG, oftewel de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Begint het je al een beetje te duizelen bij het idee dat je vóór Mei 2018 maatregelen genomen moet hebben om aan deze nieuwe wetgeving te voldoen? Dat kunnen we ons heel goed voorstellen.

Is jouw bedrijf al AVG-proof?

In je online zoektocht zie je door de bomen het bos ook niet meer. Het lijkt wel alsof je alleen terecht kan bij consultancy bedrijven, IT bedrijven en juristen. Pro Vista heeft zich voor diverse klanten verdiept in de AVG en wij weten daarom precies welke stappen er gezet moeten worden om AVG-proof te worden. Afhankelijk van de bedrijfsomvang, de bedrijfs-activiteiten en de mate van gegevensverwerking is er een passende oplossing te bedenken. Dit is altijd maatwerk op basis van de behoefte aan advies en ondersteuning. Van enkel een simpele check wat de huidige AGV status is tot bijvoorbeeld een compleet AVG ondersteund marketingplan.

Neem vrijblijvend contact met ons op 040-2645830 of stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.